Artiesten boeken voor Koningsdag

20 feb 2014

Terwijl het nog lente moet worden en velen de carnavalskleren nog uit de mottenballen moeten halen is Artiestenburo Nederland al bezig met het invullen van de rest van het jaar. De komende tijd staan er veel activiteiten op stapel, en bij vele daarvan is Artiestenburo Nederland natuurlijk betrokken. Het afgelopen weekend gingen weer een aantal offertes de deur uit, onder andere voor diverse festiviteiten tijdens Koningsdag, dit jaar op zaterdag 26 april.
 
Als het aan Artiestenburo Nederland ligt wordt Koningsdag zeker net zo gezellig als de laatste jaren onder koningin Beatrix. Van Willem-Alexander mag worden verwacht dat hij zich volop in de feestvreugde zal storten, zeker na de beelden die we van hem zagen tijdens de winterspelen in Sotsji. Welke bands en artiesten door Artiestenburo Nederland waar worden geboekt is nog niet geheel bekend, maar we houden u op de hoogte.
 
Wilt U ook een band of artiest boeken tijdens Koningsdag of tijdens een ander evenement? Neem dan contact op met Artiestenburo Nederland. Gezelligheid en kwaliteit gegarandeerd.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *