Website Artiestenburo Nederland vandaag online

4 okt 2013

Met het lanceren van de nieuwe website is Artiestenburo Nederland nu ook officieel van start gegaan. Wij, William Smulders en Lieke Grey, hebben er zin in om u te helpen uw evenement tot een succes te maken. In de laatste maanden hebben we al diverse mensen kunnen voorzien van de juiste invulling van hun evenement, maar nu is er dan ook een website, een officieel logo én, niet onbelangrijk, een overzicht van de artiesten die te boeken zijn via Artiestenburo Nederland.

Met het maken van deze website zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Samen met ons webdesign bedrijf 4rtistic hebben we achter de schermen wekenlang gewerkt om tot dit resultaat te komen. We zijn trots op de overzichtelijke manier waarop de diverse artiesten en acts zijn weergegeven. Het is zowel mogelijk de artiesten te zoeken op de samenstelling (zanger, zangeres, DJ, duo, trio, band) op het genre, of op de gelegenheid waar de artiest voor geboekt kan worden. Zo zorgen wij ervoor dat u na het intoetsen van uw wensen een compleet overzicht krijgt van die artiesten of acts die aan uw criteria voldoen.

Artiestenburo Nederland is erg selectief geweest in het samenstellen van de lijst met artiesten. Ben je niet goed genoeg, dan kom je er niet op! Wij garanderen dus ook absolute topkwaliteit. Kijk rond op de site en laat u overtuigen: Artiestenburo Nederland is hét aanspreekpunt wanneer het gaat om het vinden van de juiste act voor elke gelegenheid.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *