Nieuw: Artiestenburo Nederland

6 aug 2013

Met de komst van het internet is de rol van boekingskantoren flink geminimaliseerd. Kantoren van de oude stempel die hun werkwijze niet aangepast hebben zijn van het toneel verdwenen. Alleen door op vele gebieden extra service te verlenen kan een artiestenburo nog blijven bestaan.

ArtiestenBuro Nederland geeft deze service als geen ander! Met ArtiestenBuro Nederland vindt u in een paar stappen de juiste artiest voor uw gelegenheid.Waar u ook naar op zoek bent, een band, een duo, een DJ of kinderact, wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn. Betrouwbaar en duidelijk, dat zijn de kernwoorden van onze service.

Door de wildgroei in artiesten en buro’s is het er voor de consument de laatste jaren niet echt helderder op geworden. Talloze artiesten bieden zich aan op het internet, het is dan logisch dat tussen de kwaliteitsartiesten ook veel onduidelijke acts staan die je liever niet op je evenement hebt.  Daarom bieden wij met Artiestenburo Nederland volledige transparantie en staan we vanaf het begin van uw zoektocht aan uw zij om u met onze ervaring in de muziekbranche van advies te dienen.

De grondleggers van ArtiestenBuro Nederland zijn William Smulders en Lieke Grey. Beiden hebben al jarenlang ervaring in de muziekwereld en willen u graag helpen het kaf van het koren te scheiden. Omdat ze beiden ook als artiest werkzaam zijn weten ze precies wat er bij komt kijken om een evenement op de juiste manier in te vullen.

De beste acts zijn verzameld op deze site en zijn nu te boeken via Artiestenburo Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie; als u ons contactformulier invult nemen wij zelf contact met u op.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *